Mirino Digital

Bij een markt die continue in beweging is, is het handmatig opsporen van mogelijke verbeteringen van het rendement een tijdrovende klus. Daarom geloven we bij Mirino in de kracht van digitalisering. Met ons Business Intelligence (BI) product digitaliseren we het classificatiemodel van Mirino Classic.

Koppeling met uw ERP-systeem
Mirino Digital is gekoppeld met uw ERP-systeem en geeft een continue inzicht in de trends en rendementontwikkeling van uw assortiment. Ons exceptiemanagementsysteem signaleert actuele trends die aandacht van uw medewerkers vragen. Een efficiënt systeem waarbij u ondanks beperkte tijdsbesteding toch een vinger aan de pols kunt houden.

Mogelijkheden Mirino Digital
Mirino Digital is een cloud-based BI-product waarin onze classificatiemodellen zijn gedigitaliseerd. In dit product worden steeds de laatste verkoop- en voorraadgegevens verwerkt. Hiermee heeft u continu inzicht in het actuele rendement van uw assortiment en kunt u op een efficiënte wijze vinger aan de pols houden.

Voor de factoren die het rendement beïnvloeden maken we de trends inzichtelijk. Op basis van deze trends worden excepties gegenereerd als het rendement geoptimaliseerd kan worden.

In ontwikkeling
Momenteel is Mirino Digital nog in ontwikkeling en werken we hard aan het realiseren van dit systeem. De global engineering is inmiddels afgerond en we zijn gestart met de detailed engineering.

Wilt u meer informatie over Mirino Digital of bent u benieuwd naar de vorderingen? Onze business analist geeft u graag een kijkje in onze keuken en de actuele status van de ontwikkelingen.